Bir süredir uygulamamızın normal açılması ancak hiç bir medyanın oynatılamadığına dair turk.net kullanıcılarından geri bildirim almaktayız, viewtopic.php?f=14&t=755 konusunda durumun sebebini açıkladık. Çözüm bulabilenlerin konuya yazması bizi sevindirir. 10.08.2026
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

2493 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen dkc44
Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Haklısınız ama imkansız değil 😊 koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar😊 belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence 😊 bu arada ben de yüklü yani duyum değil 😊
gönderen cyberrx
Cum Ara 17, 2021 3:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
gönderen Kofebade
Cmt Ara 18, 2021 9:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Iptv dünya kanallari

Teşekkürler listeler geldi. Emeğinize sağlık 👍👍👍
gönderen ahmettamoglu
Pzr Ara 19, 2021 6:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.12.2021)

Merhaba, Seyirturk Kodi'nin 3.31.3 sessiz güncellemesinden sonra raspberry pi libreelec kodi 18.9 da bulunan seyirturk eklentisi çalışamıyor. Eklentiyi kaldırıp yeniden kurmama rağmen sonuç değişmedi. kodi log'unda aşağıdaki hatayı veriyor: ERROR: Unable to find plugin ERROR: GetDirectory - Error g...
gönderen tayf65
Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

merhaba
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...