Bir süredir uygulamamızın normal açılması ancak hiç bir medyanın oynatılamadığına dair turk.net kullanıcılarından geri bildirim almaktayız, viewtopic.php?f=14&t=755 konusunda durumun sebebini açıkladık. Çözüm bulabilenlerin konuya yazması bizi sevindirir. 10.08.2026
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen staluer
Pzt Haz 08, 2020 8:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)

Uygulama açılmıyor maalesef.
Hata veriyor.
gönderen ahmettamoglu
Pzt Haz 08, 2020 8:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

[quote=tengildet post_id=411 time=1584696032 user_id=2] seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.1 seyirTURK Android Sürüm: 1.85 1. Genel: Yeşilçam parser ı değiştirildi. 2. Android: yıllar ve türlere girince afiş üstünde gezince renk değişiyor ama imdb puanı yazmıyordu düzeltildi. 3. Android: Bazı box larda seyi...
gönderen tengildet
Pzt Haz 08, 2020 8:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

mefey yazdı:
Pzt Haz 08, 2020 8:24 pm
Seyirturk philips tv de apk kurarak izliyordum. Bu gün güncelleme var dedi guncelledim ve artık açılmıyor.😭
bakıyoruz. teşekkürler.
gönderen tengildet
Pzt Haz 08, 2020 8:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

yeşilçam sitesinin filmlerinin açılıp açılmaması malesef anlık bir durum, bir saniye önce açılan bir saniye sonra açılmayabiliyor, hangi filmi denediniz bizde deneyelim.
gönderen mefey
Pzt Haz 08, 2020 8:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Asıl biz teşekkür ederiz. Hem sorunu çözmeye çalışıyorsunuz hemde bize cevap yazmaya yetisiyorsunuz.
gönderen Erenkorkmaz
Pzt Haz 08, 2020 8:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Admin mi box s ve mi A3 cihazımda seyirtürk açılmadan çöküyo yardım edermisiniz
gönderen konia42
Foruma Git
Konuya Git

Bugün gelen güncelleme ile tvbox cihazında program kendini kapatıyor.
gönderen TeJR
Pzt Haz 08, 2020 8:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Düzeltme sürümünü yayınladık. Tekrar deneyebilirsiniz. Uygulama açılmadığı için güncelleme alamayabilirsiniz. Bu durumda uygulamayı silip, sitemizden tekrar indirip kurmanız gerekebilir.
gönderen Ressam
Pzt Haz 08, 2020 8:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Öncelikle emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. CoreELEC-LibreELEC-AlexELEC bunlar kodi türü imajlar bu sistemlerde Repo olsun Apk olsun kullanıyorum Ancak bugünkü güncellememde sürekli olarak SeyirTURK durduruldu SeyirTURK ü yeniden Başlatın veya SeyirTURK ü kapat sorunlarıyla karşılaştım çalışt...
gönderen tengildet
Pzt Haz 08, 2020 8:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Erenkorkmaz yazdı:
Admin mi box s ve mi A3 cihazımda seyirtürk açılmadan çöküyo yardım edermisiniz
Düzeltme sürümünü yayınladık. Tekrar deneyebilirsiniz. Uygulama açılmadığı için güncelleme alamayabilirsiniz. Bu durumda uygulamayı silip, sitemizden tekrar indirip kurmanız gerekebilir.